The UK Home Automation Archive

Archive Home
Group Home
Search Archive


Advanced Search

[Message Prev][Message Next][Thread Prev][Thread Next][Message Index][Thread Index]

Re: xAP Ping



--Apple-Mail-5--122839166
Content-Type: text/plain;
charset=US-ASCII;
format=flowed;
delsp=yes
Content-Transfer-Encoding: 7bit

Hi,
Figured the issue, I think.  Can you re-dowload the zip.  The exe is
the same but i've included the latest intranet ocx that it was built
against. the ocx should replace your one in system32.  run :
regsvr32 c:\windows\system32\xap_intranet.ocx
to register it.  Should be good to go once done.
James
On 17 Apr 2009, at 15:15, max barker wrote:

>
>
> I'm getting the same result here. Installed from ping_3_beta4 then
> dropped then new .exe in place.
>
>
> Max
>
> 2009/4/17 Graham Kiff <graham.kiff@xxxxxxx>
>
>
> Hi James
>
> I tried the new Ping3.exe, but can't seem to get it to even startup
> - doesn't even appear as a running process.  I'm testing just by
> running it rather than as a service.  I've noticed also that it
> appears to be nearly double the size of the previous version.  The
> website I'm trying is a private one on the LAN.
>
> Cheers
> Graham
>
> From: xap_automation@xxxxxxx
> [xap_automation@xxxxxxx] On Behalf Of James [james.traynor@xxxxxxx
> ]
> Sent: 16 April 2009 20:22
> To: xap_automation@xxxxxxx
> Subject: Re: [xap_automation] xAP Ping
>
>
>
> Max,
> Got the update running, you can grab the exe here:   ( there was a
> reference issue and it was calling the wrong dll and crashing,
> simple to fix once found!)
> http://www.mi4.biz/files/xapping3/ping3_beta_5.zip
> You'll need to go to the main settings page and turn on "monitor
xap
> heartbeats"
> Hopefully it should work fine.
>
> Graham,
> Could you give the above update a try too, it may well help.
> when using http if you click on the red/green/grey globe next to the
> device name you will go to a page that should list and show the data
> return by the check.  It may be an authentication issue.  Ping looks
> for a http 200 response and if there is an authentication issue it
> would be a 403.1.  If the website in question is pblic then if you
> let me know the address i can try it here
>
> James
>
>
>
>
>


--Apple-Mail-5--122839166
Content-Type: text/html; charset=US-ASCII
Content-Transfer-Encoding: 7bit





<head>

<style type="text/css">
<!--

/* start of attachment style */
.ygrp-photo-title{
clear: both;
font-size: smaller;
height: 15px;
overflow: hidden;
text-align: center;
width: 75px;
}
div.ygrp-photo{
background-position: center;
background-repeat: no-repeat;
background-color: white;
border: 1px solid black;
height: 62px;
width: 62px;
}

div.photo-title
a,
div.photo-title a:active,
div.photo-title a:hover,
div.photo-title a:visited {
text-decoration: none;
}

div.attach-table div.attach-row {
clear: both;
}

div.attach-table div.attach-row div {
float: left;
/* margin: 2px;*/
}

p {
clear: both;
padding: 15px 0 3px 0;
overflow: hidden;
}

div.ygrp-file {
width: 30px;
valign: middle;
}
div.attach-table div.attach-row div div a {
text-decoration: none;
}

div.attach-table div.attach-row div div span {
font-weight: normal;
}

div.ygrp-file-title {
font-weight: bold;
}
/* end of attachment style */
-->
</style>
</head>
<html><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode:
space; -webkit-line-break: after-white-space; ">


<!-- **begin egp html banner** -->

<br><br>

<!-- **end egp html banner** -->


Hi,<div>Figured the issue, I think. &nbsp;Can you re-dowload the
zip. &nbsp;The exe is the same but i've included the latest intranet
ocx that it was built against. the ocx should replace your one in system32.
&nbsp;run :</div><div>regsvr32
c:\windows\system32\xap_intranet.ocx</div><div>to register it.
&nbsp;Should be good to go once
done.</div><div>James<br><div><div>On 17 Apr
2009, at 15:15, max barker wrote:</div><br
class="Apple-interchange-newline"><blockquote
type="cite"><span class="Apple-style-span"
style="border-collapse: separate; color: rgb(0, 0, 0); font-family:
Helvetica; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal;
font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans:
2; text-align: auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space:
normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-border-horizontal-spacing:
0px; -webkit-borde
r-vertical-spacing: 0px; -webkit-text-decorations-in-effect: none;
-webkit-text-size-adjust: auto;
-webkit-text-stroke-width: 0; "><div
style="background-color: rgb(255, 255, 255); "><div
id="ygrp-mlmsg" style="width: 655px; position: relative;
font-size: 13px; font-family: arial, helvetica, clean, sans-serif;
"><div id="ygrp-msg" style="width: 470px;
margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px;
padding-top: 0px; padding-right: 25px; padding-bottom: 0px; padding-left:
0px; float: left; z-index: 1; line-height: 1.22em; "><div
id="ygrp-text" style="line-height: 1.22em; font-family:
Georgia; "><br style="line-height: 1.22em; "><br
style="line-height: 1.22em; "><p style="line-height:
1.22em; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 1em;
margin-left: 0px; ">I'm getting the same result here. Installed
from ping_3_beta4 then dropped then new .exe in
place.&nbsp;</p><div style="line-height: 1.22em;
">
<br style="line-height: 1.22em; "></div><div
style="line-height: 1.22em; ">Max<br
style="line-height: 1.22em; "><br style="line-height:
1.22em;
"><div class="gmail_quote" style="line-height:
1.22em; ">2009/4/17 Graham Kiff<span
class="Apple-converted-space">&nbsp;</span><span
dir="ltr" style="line-height: 1.22em;
">&lt;<a href="mailto:graham.kiff@xxxxxxx";
style="line-height: 1.22em; color: rgb(30, 102, 174);
">graham.kiff@<wbr style="line-height: 1.22em;
">wisehomes.<wbr style="line-height: 1.22em;
">com</a>></span><br style="line-height:
1.22em; "><blockquote class="gmail_quote"
style="border-left-width: 1px; border-left-color: rgb(204, 204, 204);
border-left-style: solid; margin-top: 0px; margin-right: 0px;
margin-bottom: 0px; margin-left: 4px; line-height: 1.22em;
"><div style="line-height: 1.22em; "><br
style="line-height: 1.22em; "><br style=&quo
t;line-height: 1.22em; "><div dir="ltr"
style="line-height: 1.22em; "><font face="Tahoma"
color="#000000" size="2" style="line-height:
1.22em; ">Hi James</font></div><div
dir="ltr" style="line-height: 1.22em; "><font
face="tahoma" size="2" style="line-height: 1.22em;
"></font>&nbsp;</div><div dir="ltr"
style="line-height: 1.22em; "><font face="tahoma"
size="2" style="line-height: 1.22em; ">I tried the
new Ping3.exe, but can't seem to get&nbsp;it to even startup - doesn't
even appear as a running process.&nbsp; I'm testing just by running it
rather than as a service.&nbsp; I've noticed also that it appears to be
nearly double the size of the previous version.&nbsp; The website I'm
trying is a private one on the LAN.</font></div><div
dir="ltr" style="line-height: 1.22em; "><font
face="tahoma" size="2" style="line-height: 1.22em;
"></font>&nbsp;</div><div dir="ltr"
style="line-height: 1.22em; "><font face="tahoma"
size="2" style="line-height: 1.22em;
">Cheers</font></div><div dir="ltr"
style="l
ine-height: 1.22em; "><font face="tahoma"
size="2" style="line-height: 1.22em;
">Graham</font></div><div dir="ltr"
style="line-height: 1.22em; "><font face="tahoma"
size="2" style="line-height: 1.22em;
"></font>&nbsp;</div><div style="direction:
ltr;
line-height: 1.22em; "><hr style="line-height: 1.22em;
"><font face="Tahoma" size="2"
style="line-height: 1.22em; "><b style="line-height:
1.22em; ">From:</b><span
class="Apple-converted-space">&nbsp;</span><a
href="mailto:xap_automation@xxxxxxx";
target="_blank" style="line-height: 1.22em; color: rgb(30,
102, 174); ">xap_automation@<wbr style="line-height:
1.22em; ">yahoogroups.<wbr style="line-height: 1.22em;
">com</a><span
class="Apple-converted-space">&nbsp;</span>[<a
href="mailto:xap_automation@xxxxxxx";
target="_blank" style="line-height: 1.22em; color: rgb(30,
102, 174); ">xap_automation@<wbr style="line-height:
1.22em; "&
gt;yahoogroups.<wbr style="line-height: 1.22em;
">com</a>] On Behalf Of James [<a href="mailto:james.traynor@xxxxxxx";
target="_blank" style="line-height: 1.22em; color: rgb(30,
102, 174); ">james.traynor@<wbr style="line-height: 1.22em;
">gmail.com</a>]<br style="line-height: 1.22em;
"><b style="line-height: 1.22em;
">Sent:</b><span clas
s="Apple-converted-space">&nbsp;</span>16 April 2009
20:22<br style="line-height: 1.22em; "><b
style="line-height: 1.22em; ">To:</b><span
class="Apple-converted-space">&nbsp;</span><a
href="mailto:xap_automation@xxxxxxx";
target="_blank" style="line-height: 1.22em; color: rgb(30,
102, 174); ">xap_automation@<wbr style="line-height:
1.22em; ">yahoogroups.<wbr style="line-height: 1.22em;
">com</a><br style="line-height: 1.22em;
"><b style="line-height: 1.22em;
">Subject:</b><span
class="Apple-converted-space">&nbsp;</span>Re:
[xap_automation] xAP Ping<br style="line-height: 1.22em;
"></font><br style="line-height: 1.22em;
"></div><div class="im" style="line-height:
1.22em; "><div style="line-height: 1.22em;
"></div><div style="line-height: 1.22em;
"><br style="line-height: 1.22em; "><br
style="line-height: 1.22em; ">Max,<div
style="line-height: 1.22em; ">Got the update running, you can
grab the exe here: &nbsp; ( there was a reference issue and it was
calling the wrong
dll and crashing, simple to fix once found!)</div><div
style="line-height: 1.22em; "><a href="http://www.mi4.biz/files/xapping3/ping3_beta_5.zip";
target="_blank" style="line-height: 1.22em; color: rgb(30,
102, 174); ">http://www.mi4.<wbr style="line-height:
1.22em; ">biz/files/<wbr style="line-height: 1.22em;
">xapping3/<wbr style="line-height: 1.22em;
">ping3_beta_<wbr style="line-height: 1.22em;
">5.zip</a></div><div style="line-height:
1.22em; ">You'll need to go to the main settings page and turn on
"monitor xap heartbeats"</div><div
style="line-height: 1.22em; ">Hopefully it should work
fine.</div><div style="line-height: 1.22em; "><br
style="line-height: 1.22em; &q
uot;></div><div style="line-height: 1.22em;
">Graham,</div><div style="line-height: 1.22em;
">Could you give the above update a try too, it may well
help.</div><div style="line-height: 1.22em; ">when
using http if you click on the red/green/grey globe next to the device name
you will go to a page that should list
and show the data return by the check. &nbsp;It may be an
authentication issue. &nbsp;Ping looks for a http 200 response and if
there is an authentication issue it would be a 403.1. &nbsp;If the
website in question is pblic then if you let me know the address i can try
it here</div><div style="line-height: 1.22em;
"><br style="line-height: 1.22em;
"></div><div style="line-height: 1.22em;
">James</div></div><br style="line-height:
1.22em; "><br style="line-height: 1.22em;
"></div><div class="im" style="line-height:
1.22em; "><div width="1" style="color: white;
line-height: 1.22em;
"></div></div></div></blockquote></div><br
style="line-height: 1.22em; "></div><div
style="line-height: 1.22em; margin-top: 0px; margin-right: 0px;
margin-bottom: 1em; margin-left: 0px; "><b
r
class="webkit-block-placeholder"></div></div><div
width="1" style="color: white; clear: both; line-height:
1.22em;
"></div></div></span></blockquote></div><br></div>



<!-- **begin egp html banner** -->

<br>



<br>

<!-- **end egp html banner** -->


<div width="1" style="color: white; clear:
both;"/>__._,_.___</div>

<!-- Start Recommendations -->
<!-- End Recommendations -->



<!-- **begin egp html banner** -->

<img src="http://geo.yahoo.com/serv?s=97476590/grpId=9674343/grpspId=1705007709/msgId=4324/stime=1240177380";
width="1" height="1"> <br>

<!-- **end egp html banner** -->


<!-- **begin egp html banner** -->

<br>
<div style="font-family: verdana; font-size: 77%; border-top: 1px
solid #666; padding: 5px 0;" >
Your email settings: Individual EmailTraditional <br>
<a href="http://groups.yahoo.com/group/xap_automation/join;_ylc=X3oDMTJmMGpmMWlhBF9TAzk3NDc2NTkwBGdycElkAzk2NzQzNDMEZ3Jwc3BJZAMxNzA1MDA3NzA5BHNlYwNmdHIEc2xrA3N0bmdzBHN0aW1lAzEyNDAxNzczODA-";>Change
settings via the Web</a> (Yahoo! ID required) <br>
Change settings via email: <a href="mailto:xap_automation-digest@xxxxxxx?subject=Email
Delivery: Digest">Switch delivery to Daily Digest</a>  <a
href = "mailto:xap_automation-fullfeatured@xxxxxxx?subject=Change
Delivery Format: Fully Featured">Switch to Fully Featured</a>
<br>
<a href="http://groups.yahoo.com/group/xap_automation;_ylc=X3oDMTJkZTEwaWhlBF9TAzk3NDc2NTkwBGdycElkAzk2NzQzNDMEZ3Jwc3BJZAMxNzA1MDA3NzA5BHNlYwNmdHIEc2xrA2hwZgRzdGltZQMxMjQwMTc3Mzgw";>
Visit Your Group
</a>
<a href="http://docs.yahoo.com/info/terms/";>
Yahoo! Groups Terms of Use
</a>
<a href="mailto:xap_automation-unsubscribe@xxxxxxx?subject=Unsubscribe";>
Unsubscribe
</a>
<br>
</div>
<br>

<!-- **end egp html banner** -->


<div style="color: white; clear:
both;"/>__,_._,___</div>
</body></html>
--Apple-Mail-5--122839166--


xAP_Automation Main Index | xAP_Automation Thread Index | xAP_Automation Home | Archives Home

Comments to the Webmaster are always welcomed, please use this contact form . Note that as this site is a mailing list archive, the Webmaster has no control over the contents of the messages. Comments about message content should be directed to the relevant mailing list.