The UK Home Automation Archive

Archive Home
Group Home
Search Archive


Advanced Search

[Message Prev][Message Next][Thread Prev][Thread Next][Message Index][Thread Index]

Re: Run-time error '9' running Four


  • Subject: Re: Run-time error '9' running Four
  • From: "rleong1" <rleong1@xxxxxxxxx>
  • Date: Sun, 26 Aug 2007 03:27:29 -0000

yes. i added a bunch of items that day.  i just rebooted my system and
it all comes up ok now (?).  i didn't get a chance to try your new fix
yet...

--- In xap_automation@xxxxxxx, James Traynor <james@...> wrote:
>
> Hi,
> I think i may of found the cause. Would you say your calendar is
larger
> than previously? The issue seems to be in the buffer that hold future
> events  was running out, should be fixed now.
> I don't know if you use Twitter, but this version also supports the
> updating of you twitter account. So when you get home or to work your
> twitter is automatically updated.
>
> If the calendar issue remains could you email me a copy of
> 'lastcalendardownloaded.txt' from the Four directory. You'll need to
> sanitise the data in it though!
>
> exe:
> www.mi4.biz/files/testing/20070825four.zip
>
> James
> rleong1 wrote:
> > it's been working well for a while now. all of a sudden i got
this
error
> >
> > Run-time error '9':
> > Subscript out of range
> >
> > it appears to be barfing on something in my gcal but i'm not sure
how
> > i can narrow it down.
> >
> >
> >
> >
> > Yahoo! Groups Links
> >
> >
> >
> >
>






xAP_Automation Main Index | xAP_Automation Thread Index | xAP_Automation Home | Archives Home

Comments to the Webmaster are always welcomed, please use this contact form . Note that as this site is a mailing list archive, the Webmaster has no control over the contents of the messages. Comments about message content should be directed to the relevant mailing list.