The UK Home Automation Archive

Archive Home
Group Home
Search Archive


Advanced Search

[Message Prev][Message Next][Thread Prev][Thread Next][Message Index][Thread Index]

RE: xAP framework based apps problem


  • Subject: RE: xAP framework based apps problem
  • From: "David Pullen" <dpullen@xxxxxxxxxxxxxxxx>
  • Date: Wed, 23 Mar 2005 13:32:39 -0000


Mark
Yes I noticed the difference but there doesn't appear to be any
difference in the settings in WINS. Overall, the only real difference in
their configurations is that the working machine receives a fixed IP
address from the DHCP server whereas the test machine is assigned
dynamically.
BR
David

-----Original Message-----
From: Mark Harrison (Groups) [mailto:mph@xxxxxxx]
Sent: 23 March 2005 11:28
To: xap_automation@xxxxxxx
Subject: Re: [xap_automation] xAP framework based apps problem


David,

The only obvious difference is that the working machine is a
"broadcast"

DHCP client, wheras the non-working machine is a "hybrid."

The difference is in how the machine resolves NetBIOS names, which
doesn't seem to be related at all to the error message you're getting.
It may, however, be worth changing the WINS settings on the non-working
machine to match those of the working one. (Control Panel / Network /
<your connection> / TCP/IP properties / Advanced / WINS)

TBH, I doubt this will make a blind bit of difference, but I've spent
too long in IT support to _not_ try the "change setting to match a
known

good config" :-)

Mark








xAP_Automation Main Index | xAP_Automation Thread Index | xAP_Automation Home | Archives Home

Comments to the Webmaster are always welcomed, please use this contact form . Note that as this site is a mailing list archive, the Webmaster has no control over the contents of the messages. Comments about message content should be directed to the relevant mailing list.